Over Gezondheidscentrum de Flair

Gezondheidscentrum de Flair

Gezondheidscentrum de Flair

In januari 2015 opende gezondheidscentrum de Flair in Gilze zijn deuren en hebben de eerste zorginstanties hun intrek genomen. Inmiddels is het centrum flink uitgebreid en biedt het onderdak aan 15 verschillende zorgdisciplines. Dit zeer grote zorgaanbod op één locatie heeft vele praktische voordelen voor zowel de patiënt als voor de zorgverlener. Zo draagt het werken onder één dak bij aan de korte communicatielijnen. Dit verbetert de samenwerking tussen de verschillende zorgverleners en verbetert de zorg voor u als patiënt. Daarnaast kunt u op een locatie gebruik maken van verschillende disciplines en meerdere afspraken met elkaar combineren.

Het gebouw

Het gezondheidscentrum ontleent zijn naam aan de oude plastic-fabrikant Flair. Ondanks het feit dat Flair al sinds 2002 niet meer bestaat en het pand jarenlang is bewoond door Axon Digital Design, is het pand in Gilze altijd bekend gebleven als ‘de Flair’. Met gezondheidscentrum de Flair heeft het gebouw toch weer iets van zijn historie terug.

Het pand heeft een grondige renovatie ondergaan en is klaar voor de gezondheidszorg van de toekomst. Alle zorgverleners beschikken over moderne en frisse ruimtes. In het gebouw van ruim 3000 m2 zijn zoals gezegd 15 disciplines gevestigd. Deze disciplines zijn verdeeld over drie etages. Het pand is rolstoelvriendelijk en heeft een ruime lift. Op elke verdieping zijn openbare toiletgroepen aanwezig. Er is zowel voor als achter het pand voldoende parkeergelegenheid aanwezig en de bushalte Lange Wagenstraat is op 200 meter loopafstand.

Zorgaanbieders De Flair

Van huisartsen en apotheek tot fysiotherapie en podotherapie. Onze collega’s ontvangen u graag in De Flair voor al uw zorgvragen.

Medewerkers Gezondheidscentrum De Flair