Nieuws

Flair Event 2022

Na twee jaar beperkt te worden door de corona-maatregelen konden we eindelijk weer een ‘flair event’ organiseren. De opkomst was dit jaar weer ouderwets hoog. Na een heerlijke maaltijd, verzorgd door Samen uit Gilze speelde we verdeeld over het gezondheidscentrum we oud-hollandse spelletjes. Het fanatisme werd bij elk spel groter en groter. Het was een geslaagde en gezellige avond, waarbij we elkaar weer eens in een andere setting konden spreken.

Bekijk hier de foto’s.

5 jaar De Flair!

Op donderdag 20 februari werden alle medewerkers van Gezondheidscentrum De Flair uitgenodigd om samen het 5 jarig jubileum te vieren. Samen hebben we geproost, gegeten en interessante sessies gevolgd om te kunnen blijven innoveren.

Bekijk hier de foto’s.

Flair event 2019

Op 5 september heeft er weer een succesvol event plaatsgevonden bij Gezondheidscentrum De Flair. Audrey Roelands, Yvonne de Vet en Chris Starmans hebben samen een mooie avond georganiseerd waarbij alle zorgdisciplines met leuke sportieve opdrachten door Gilze zijn getrokken om zo op informele wijze te kunnen netwerken.

Bekijk hier de foto’s.


Speeddatesessie De Flair

Medewerkers Gezondheidscentrum De Flair

Op 6 april werden er in Gezondheidscentrum De Flair speeddatesessies georganiseerd. Alle zorgdisciplines van De Flair konden zich aanmelden om tijdens deze avond elkaar beter te leren kennen voor een nog betere samenwerking. Met een opkomst van ongeveer 60 zorgcollega’s waren de speeddates enorm geslaagd en hebben we de avond afgesloten onder het genot van een hapje en drankje, verzorgd door Irish Pub en Eetcafé The Banner. De multidisciplinaire samenwerking draagt zorg voor een nog betere behandeling van onze patiënten!

Bekijk hier alle speeddate foto’s.


De Flair wenst u fijne feestdagen

Gezondheidscentrum de Flair wenst u namens alle zorgaanbieders hele fijne feestdagen en een gezond 2017 toe!

Let op: tijdens de feestdagen kunnen de openingstijden anders zijn, bij hulpvragen kunt u direct contact opnemen met uw zorgaanbieder.


Expositie Foto Groep Gilze

Foto Groep Gilze exposeert sinds donderdag 17 juli 2016 in de wandelgang van Fysiotherapie Gilze. U kunt de komende maanden genieten van maar liefst 37 foto’s die de leden samen beschikbaar hebben gesteld voor de expositie. Bent u nieuwsgierig naar het werk van Foto Groep Gilze? Fysiotherapie Gilze is gevestigd op de begane grond in Gezondheidscentrum de Flair, dus loop gerust eens binnen. Uiteraard bent u ook als u geen patiënt bent bij Fysiotherapie Gilze van harte welkom om de expositie onder het genot van een kopje koffie of thee te komen bekijken.

Neem ook een kijkje op de site van Foto Groep Gilze op: www.fotogroepgilze.nl.

Expositie-Foto-Groep-Gilze-2-300x225


Team de Flair bij het Hardloopgala in Gilze

Woensdag 15 juni liep ons damesteam met Marly van Beek, Ingrid Veroude, Caroline de Jong en Lydia van den Dungen van Gezondheidscentrum de Flair mee tijdens de 10e editie van het Hardloopgala in Gilze. Ze hebben een sportieve prestatie neergezet, top!

Benieuwd naar alle foto’s en uitslagen van het Hardloopgala? Neem dan een kijkje op: www.hardloopgalagilze.nl En wie weet tot volgend jaar!

Team Gezondheidscentrum de Flair


Open dag bij Gezondheidscentrum de Flair

Op zaterdag 16 april organiseert Gezondheidscentrum de Flair een open dag. Deze dag openen de meeste zorgdisciplines voor u de deuren (m.u.v. de verloskundigenpraktijk en de apotheek). U kunt genieten van een hapje en een drankje en voor de kinderen zijn er leuke activiteiten georganiseerd.

U bent tussen 11.00 uur en 15.00 uur van harte welkom bij Gezondheidscentrum de Flair!

Flyer open dag Gezondheidscentrum de Fair