Silver Psychologie

Silver Psychologie is een praktijk die u kunt vinden op diverse locaties in verschillende regio’s; Breda – Hoofddorp/Leiden – Tilburg – Eindhoven– Rotterdam – Zeist. Op deze locaties werken wij samen met andere zorgdisciplines. Binnen Silver Psychologie werken goed opgeleide en ervaren psychologen samen op het gebied van de eerstelijnspsychologische (kortdurend) en tweedelijnspsychologische zorg (langer durend en meer specialistisch). Onze praktijk kenmerkt zich door een prettige samenwerking en een goede sfeer. Op onze website kunt u meer informatie vinden over onze psychologen.

Behandelingen

Behandeling wordt geboden aan kinderen en volwassenen van alle leeftijden en met uiteenlopende problematiek. Voor meer informatie hierover kunt u ook kijken op onze website: http://www.silverpsychologie.nl/ .

Veel mensen krijgen in hun leven weleens te maken met psychische klachten die, ondanks inspanningen, niet goed vanzelf verbeteren of niet helemaal overgaan. Onze doelstelling is om planmatig en resultaatgericht, met een goede intake en indien mogelijk korte behandeling in de eerste lijn, verbetering hierin te bewerkstelligen in samenwerking met de cliënt.

Specialiteit van de praktijk is dat er extra aandacht is voor de invloed van onverwerkte herinneringen op psychische klachten, zoals bv. bij angstklachten, depressieve klachten en burn-out, en op de behandeling daarvan met behulp van EMDR. Hiermee worden goede resultaten bereikt, vaak ook bij cliënten die al veel andere, soms intensieve, behandelingen hebben gehad met beperkt resultaat. Daarnaast wordt veel gewerkt met cognitieve gedragstherapie en in mindere mate met andere therapievormen, zoals cliëntgerichtheid therapie, Mentalisation Based Treatment, schemagerichte therapie en Emotion Focused relatietherapie.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via u huisarts, mocht dit niet kunnen neemt u dan telefonisch contact op met ons. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website: http://www.silverpsychologie.nl/ .

Wanneer uw huisarts een verwijsbrief geeft voor psychologische zorg komt u in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van uw behandeling. Voor meer informatie hierover, kunt u kijken op http://www.silverpsychologie.nl/ .Logo Silver Psychologie Bezoekadres:
Lange wagenstraat 55
5126 BB Gilze

Postbusadres:
Postbusadres St. Josephstraat 126B
5017 GL Tilburg
T. 013 – 750 38 26
Info@silverpsychologie.nl

Ontdek meer over Silverpsychologie op www.silverpsychologie.nl